Интерактивен проект за бавачки

В Bavachki.bg ще намерите опитни детегледачки с препоръки от други родители. Можете да си изберете бавачка, както за почасово гледане, така и  с месечна, че дори и годишна ангажираност.

Позволете ни да Ви запознаем в детайли с този проект.

Млад и креативен екип от програмисти и дизайнери, чрез своята идея днес дава възможност на хора, търсещи подобни услуги, да чувстват удовлетвореност.

Платформата е една от първите за детегледачки в България, като трябва да отбележим, че се разраства бързо. Истината е, че изборът на детегледачка е много труден и отговорен процес, тъй като крие много неизвестни. Повечето родители се притесняват за това, на кого ще поверят детето си, докато са на работа, в командировка в чужбина, или по друг повод.

Е, чрез платформата можете да разгледате детайлно биографията на хора, предлагащи подобни услуги, да се срещнете с фаворитите си и да обсъдите бъдещо сътрудничество. Благодарение на това, че има и снимки в платформата, то можете да придобиете базова представа за човекът, който бихте наели, но експертите съветват, преди да “стреляте”, да направите поне едно събеседвате лице в лице.

Кой точно посещава платформата? С други думи, за кого е предназначена? На този въпрос ще Ви отговорим така: ПРедимно за твърде ангажираните родители, но понякога и за хора, които не са в равностойно положение, за възрастни баби, дядовци, за хора със специални нужди и потребности.

Още от самото създаване на проекта, екипът целеше да насочи цялостното внимание върху децата, давайки си ясна и точна представа, че много съвременин родители, мобилни и пътуващи навсякъде по света, имат и ще имат все по-голяма нужда от подобни услуги.

Е, уважаеми читатели на НОВИНИ ОРГ, вече имате ясна представа за проекта, а сега остава да го разгледате в детайли и да наемете детогледачка, в случай, че се нуждаете от подобни услуги.

За финал, трябва да знаете, че когато Ви е трудно – има решение.

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Bavachki.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *